algebehandling sprøjtes på bolig i Nordjylland
Sidebar

Algebehandling Aalborg & Nordjylland

Hos Aalborg Tagmaling har vi specialiseret os i algebehandling af tag, som vi tilbyder i Aalborg og Nordjylland. Vi sikrer dig et professionelt og holdbart resultat, som du har glæde af i mange år. Vores erfarne fagfolk udfører opgaverne omhyggeligt og med fokus på høj kvalitet og den gode service.

Forebyg tagskader med algefjerning

En algebehandling giver dig ikke bare et flot tag, men forebygger også skader på taget. Mos og alger kan nemlig forårsage skader som frostsprængninger i taget, da et lag af mos og alger vil holde på fugten. Derfor er en investering i en algebehandling både effektiv, rentabel og samtidig en sikring mod mere alvorlige skader.

Hør mere om vores priser på algebehandling eller bestil en algebehandling i Nordjylland nu på telefon 71 90 29 33.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

 

Miljøgodkendt algebehandling i Aalborg

En algebehandling hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering foregår ved at sprøjte algerne med en speciel skumdysse, der er miljøgodkendt. Midlet trænger ned i det organiske lag og dræber mosset og algerne. Det fulde resultat af algebehandlingen kan ofte først ses efter 1-6 måneder, afhængigt af tykkelsen på det organiske lag, da nedbør gradvist får mosset og algerne til at falde ned af taget.

Mosbehandling af tag i Nordjylland

I de tilfælde hvor taget er særligt hårdt ramt af mos, kan det være nødvendigt med en decideret mosafskrabning. Vi har stor erfaring med at vurdere, hvornår det er påkrævet med en mosafskrabning af taget – og hvornår en afrensning med vores algemiddel er tilstrækkelig.

Professionel behandling med effektivt resultat

Vores dygtige og erfarne fagfolk kan lave en så effektiv algebehandling, så dit tag får forlænget levetiden med minimum 15 år – og samtidigt får taget et nyt og pænt udseende. Du foretager derfor en yderst rentabel investering ved at bestille et tilbud på algebehandling af tag hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering i Nordjylland.

Bestil algebehandling Nordjylland & Aalborg

Som specialister i rensning af facader og fliser for alger tager vi altid udgangspunkt i den konkrete sag og udfører en professionel algerensning af tag for den enkelte kunde. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud og tage en snak om, hvad en behandling kan gøre for netop dit tag. Hvis du er interesseret i at høre mere og få en grundig algebehandling, så ring eller skriv til os – vi dækker hele Nordjylland.

Kontakt Aalborg Tagmaling & Facaderenovering på telefon 20 73 17 09 eller på mail info@aalborgtagmaling.dk.

 

Skriv til os

Ring til os