Facaderenovering udvendig isolering på hus
Sidebar

Facadeisolering Nordjylland – udvendig isolering

Vil du gerne opnå effektiv energibesparelse i hjemmet? Aalborg Tagmaling tilbyder udvendig facadeisolering i Nordjylland. At isolere din ydervægge udefra er ofte en god løsning. Det kan være helt op til 30 % mere effektivt i forhold til en indvendig isolering. Du undgår også i højere grad kuldebroer ved væggene, som ikke dækkes ved en indvendig isolering.

Opnå energibesparelse

Med en ydervægsisolering får du en effektiv energibesparelse, som ikke minimerer det indvendige boligareal. Du får både en flot facade og isolering af facaden. Der kan isoleres, uanset om du har tunge eller lette ydervægge, og hvis facaden i forvejen er utæt eller har revner.

  • Opnår energibesparelse
  • Du fjerner kuldebroer
  • Du får en tæt facade

Nem og bekvem udførelse

Selve indgrebet er mindre belastende for det daglige liv i hjemmet. Alt arbejdet udføres nemlig udendørs, hvorfor der ikke skal flyttes radiatorer, varmerør, elinstallationer m.v. Derudover undgår du også den rengøring, der uundgåeligt følger efter en indvending efterisolering.

Sådan foregår udvendig facadeisolering

Den udvendige isolering af facaden udføres ved, at ydermuren beklædes med et isolerende lag. Det isolerende lag beskytter dit hus mod kuldebroerne. Efter isoleringen er opsat, kan muren vandskures eller pudses, så den får en flot finish.

Over 10 års erfaring med facadearbejde

Du får erfarne og professionelle fagfolk på opgaven med flere års erfaring inden for branchen. Du får derfor et håndværksmæssigt korrekt udført resultat. Hos Aalborg Tagmaling får du altid en god service, når facaderne på dit hus skal isoleres.

Bestil en facadeisolering Nordjylland

Aalborg Tagmaling har mere end 10 års erfaring med professionelt tag- og facadearbejde. Du er derfor sikret høj kvalitet og veludført arbejde, når du skal have isoleret dit hus. Vi kan rådgive dig om, hvad der passer til din bolig. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder i forbindelse med en udvendig isolering.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Skriv til os

Ring til os