Epoxy gulv Nordjylland
Sidebar

Din epoxy gulv-specialist i Nordjylland

Har du længe drømt om et epoxy gulv i hjemmet, eller er du måske en virksomhed i Nordjylland, der har brug for et slidstærkt gulv til butik eller værksted? Hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering i Nordjylland er vi klar til at hjælpe dig med dit epoxy gulv.

Vi er specialister med mange års erfaring i at lægge epoxygulve. Vores ekspertise spænder fra private hjem til erhvervslokaler i hele Nordjylland. Epoxy gulve er kendt for deres holdbarhed og nemme vedligeholdelse, og vi sikrer, at dit epoxy gulv opfylder alle dine krav og behov.

Skal vi lave dit epoxygulv? 

Du kan altid kontakte os direkte på tlf. 20 73 17 09, eller udfylde vores kontaktformular herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud på et nyt epoxygulv.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Vi udfører opgaver for både erhverv og private

Epoxy har en lang række anvendelsesmuligheder, og vi kan vejlede dig til den optimale løsning på dit projekt – samt stå for selve udførelsen. Vi leverer en effektiv og professionel service, hvor kundetilfredshed er vores vigtigste parameter. Vores epoxygulve er kendt i Nordjylland for deres holdbarhed og æstetiske finish.

Herunder kan du se et par eksempler på epoxybehandlinger:

Vil du se flere billeder, kan du kigge på vores Facebookprofil her: Aalborg Epoxy

Kontakt din epoxy specialist i Nordjylland

Befinder du dig i Nordjylland og skal have et nyt epoxygulv? Hos Aalborg Tagmaling og Facaderenovering står vi altid klar til at hjælpe. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om epoxygulve eller har brug for et godt tilbud.

Du kan kontakte os direkte på telefon 20 73 17 09, eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi kommer også gerne forbi og ser på dine lokaler og de steder, hvor du ønsker epoxygulvet anlagt – uanset hvor i Nordjylland du befinder dig.

 

Skriv til os

Ring til os