Facademaling af toplanshus
Sidebar

Facademaling i Aalborg og Nordjylland giver dit hus et unikt udseende

Med facademaling udført af os i Aalborg og Nordjylland få du en flot ny facade i et spændende og indbydende look.

Der er mange muligheder, og uanset om du er til det klassiske, enkle eller mere farverige, så finder vi sammen den helt rigtige farve og udtryk til dit hus, der passer til husets øvrige stil og omgivelser. Vi tager os af store som mindre maleropgaver og alle typer af bygninger, huse og facader i Aalborg og resten af Nordjylland:

  • Træhuse
  • Murmestervillaer
  • Landvillaer
  • Bondehuse
  • Byhuse
  • Sommerhuse
  • Virksomheder
  • Fabrikker…

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Aalborgs højeste kundetilfredshed og 10 års garanti

Vi har en ’Elite-Score’ på 4.8 (ud af 5) blandt vores kunder og har flere gange vundet prisen som ’Årets Håndværker’, senest i 2018.

Du kan altid være sikker på, at arbejdet er udført professionelt, og at din facade står flot i den farve du ønsker. Facademaling er en nem og billig løsning til at forlænge levetiden på din facade og give udseendet et løft i rigtig mange år. Vi er grundige og pålidelige, og så har vi mere end 10 års erfaring og yder 10 års garanti, hvilket er din sikkerhed for et holdbart resultat og solidt håndværk i høj kvalitet, som du kan være glad for i mange år fremover og som er med til at sikre værdien af din ejendom, uanset om du er privat eller virksomhedsejer.

 

Kontakt os og få et godt tilbud på facademaling

Vi har hjulpet mange kunder i hele Nordjylland med renoveringsprojekter og forskønnelse af alle typer huse og bygninger uanset stand og udgangspunkt. Vi er din personlige og loyale sparringspartner og giver dig et godt overblik over mulighederne og hvad du kan forvente, inden opgaven sættes i gang.

Ring til os på telefon 71 90 29 33, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af din facade eller send en mail til info@aalborgtagmaling.dk.

Skriv til os

Ring til os