Hus
Sidebar

Tagrensning Aalborg og Nordjylland

Miljøvenlig og effektiv tagrensning i Aalborg og Nordjylland får du Hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering. Vi starter med rensning af dit tag, som vi gerne anbefaler bliver efterfulgt af en tagmaling. Det giver taget nyt liv og hjælper det til at modstå vores hårde klima. Det giver taget et pænere udseende og en længere levetid.

Høj kvalitet og attraktive tagrensning priser

Vi udfører professionel rensning af tag til fornuftige priser. Kontakt os på telefon 71 90 29 33 og få et godt tilbud på din tagrensning til priser, hvor alle kan være med!

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Tagrensning i Aalborg & Nordjylland

Vi sætter en ære i at udføre grundigt og professionelt tagarbejde, så du får et flot og holdbart resultat, du som kunde kan være tilfreds med. Du kan være sikker på, at vi overholder vores aftaler, og at vi sørger for at efterlade dit sted rent og ryddeligt bagefter. Vi har leveret professionelle tagløsninger til glade og tilfredse kunder i Nordjylland gennem mere end 10 år. Kvalitet og service går vi ikke på kompromis med!

Undgå tagskader og utætheder

Med en rensning af dit tag forebygger du tagskader, som med tiden opstår på grund af vind og vejrforhold, som tærer på taget. Når sne, regn og vind tager fat, er det ikke kun os, der mærker det. Faktisk bidrager det danske vejr til at nedbryde taget, og på sigt kan der komme både huller og utætheder. Det kan ende med at blive dyrt i længden, men kan forebygges med rettidig tagrensning og vedligeholdelse

Hvordan foregår en rensning af taget?

Når vi renser dit tag, bliver taget først højtryksrenset og algebehandlet, hvorefter taget bliver inspiceret for at afdække, om der skulle være eventuelle defekte tagplader eller tagrygninger. Efter rensningen skal taget tørre og for at give det en længere holdbarhed, anbefaler vi at taget bliver malet.

For at sikre dit tag mod alger og mos, der forårsager nedbrydningen af taget, anbefaler vi, at du algebehandler dit tag hvert andet år.

Forlæng levetiden på dit tag med 15-20 år

Aalborg Tagmaling & Facaderenovering dækker hele Nordjylland, hvor vi bl.a. tilbyder vores effektive tagrens. Hvis du efterfølgende får malet taget, forlænger du dit tags levetid betragteligt. En tagbehandling kan forlænge levetiden med hele 15-20 år ekstra. Det er en investering, der er særdeles rentabel i forhold til øvrige forbedringer af huset.

Få et godt tilbud på tagbehandling i dag

Vi står altid parat til at rense dit tag for dig. Vi har gennem årene hjulpet mange tilfredse kunder, som i dag har flotte og velholdte tage, der holder i mange ekstra år. Kontakt Aalborg Tagmaling & Facaderenovering og hør mere om vores pris på tagrensning på telefon 71 90 29 33.

 

 

Skriv til os

Ring til os