rensning af facader og fliser ved hus
Sidebar

Rensning af facader og fliser

Vi tilbyder rensning af facader og rensning af fliser i hele Nordjylland og Himmerland. Trænger din facade eller dine fliser derfor til en kærlig omgang facaderensning, så står vi hos Aalborg Tagmaling og Facaderenovering klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med facaderens og fliserens, og vi kan løse størstedelen af alle opgaver inden for dette felt.

Få et tilbud på rensning af facader og fliser

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på rensning af fliser eller facader. Kontakt os for en pris på facaderensning på telefon 71 90 29 33 allerede i dag.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Professionel og veludført fliserens

Er dine fliser blevet angrebet af alger? Eller trænger de af en anden grund til en facaderensning? Så bestil en professionel rensning af fliser hos Aalborg Tagmaling og Facaderenovering. Vi har de rette maskiner til at kunne udføre en fliserens, der giver et langvarigt resultat. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en fliserens kan afhjælpe dit problem, så kommer vi gerne ud og besigtiger din opgave inden, at vi indgår en aftale.

Få din facade til at fremstå som ny

En facaderens resulterer ofte i, at facaden kommer til at fremstå som ny igen. Hos Aalborg Tagmaling og Facaderenovering tilbyder vi facaderens af alle typer facader. Der er flere ting, der skal tages højde for i forbindelse med facaderensning. Det er blandt andet vigtigt at fastslå facadens alder og type, for at undgå, at der opstår skader på facaden under facaderensen.

Slip af med snavs og forlæng levetiden

Vi udfører algerens af tag, fliser og facader, så snavs, alger og skidt effektivt fjernes, og bygningerne fremstår flotte og indbydende igen. Med en grundig facadebehandling og flisebehandling giver du facaderne et friskt udseende og forlænger levetid og modstandsdygtighed mod skader.

Få et godt tilbud!

Kontakt Aalborg Tagmaling og Facaderenovering på telefon 71 90 29 33  eller info@aalborgtagmaling.dk og få et godt tilbud på facaderensning eller rensning af fliser. Vi sammensætter et tilbud ud fra dine ønsker og behov for resultatet af din opgave.

Skriv til os

Ring til os