Sidebar

Tagmaling i Støvring, Sæby og Vendsyssel

Giv dit tag et nyt liv med en tagmaling fra Aalborg Tagmaling & Facaderenovering. Hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering har vi mange års erfaring inden for tagmaling, og vi løser både større og mindre opgaver. Vi holder til i Aalborg, men vi dækker hele Nordjylland. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger en maler til tagmaling i Sæby, Vendsyssel eller Støvring.

Vil du have et tilbud på tagmaling? Kontakt os på telefon 20 73 17 09 i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Totalrenovering af taget

I forbindelse med tagmaling er det ofte nødvendigt at foretage en totalrenovering af bygningens tag. I disse tilfælde udfører vi altid en professionel rensning af taget inden, at vi starter på selve malerarbejdet. Dette giver det rette underlag til, at det bedste resultat opnås med den efterfølgende maling. Selve tagmalingen starter med en primer, hvorefter taget males to gange med den ønskede farve.

Kompetent rådgivning

Alle vores medarbejdere er meget fagligt dygtige, og de har en stor viden inden for tagmaling. Det betyder, at de altid kan give vores kunder den rette rådgivning i forbindelse med deres tagmaling i Vendsyssel, Støvring eller Sæby. Der findes et stort udvalg af tagmaling på markedet, og det kan være svært selv at vurdere, hvilken tagmaling der er den rette til ens tag. Det kan derfor være en god ide at spørge vores medarbejdere til råds.

Tagmaling og rådgivning i hele Nordjylland

Hos Aalborg tagmaling står vi klar til at hjælpe dig med den bedste rådgivning og et slutresultat der bemærkes, uanset hvor i Nordjylland du befinder dig. Vi mener nemlig at alle fortjener kvalitet.

Vi kører i byerne 

Få et godt tilbud på tagmaling

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20 73 17 09 eller info@aalborgtagmaling.dk, hvis du ønsker at indhente et tilbud på en tagmaling i Støvring, Sæby eller Vendsyssel. Vi står klar til at tage imod din henvendelse og finde det bedste tilbud til dig!

Skriv til os

Ring til os