Professionel netpudsning i Nordjylland
Sidebar

Netpudsning Nordjylland – solid og flot finish

Har du skader i muren på dit hus? Eller ønsker du at forbedre facaden? Ved en netpudsning af facaden bliver puds og mørtel forstærket med et fibernet. Det er en nyere teknik, der sikrer dig en stærk og holdbar facade, der ikke revner og krakelerer de næste mange, mange år. Aalborg Tagmaling tilbyder dig en professionel netpudsning i Nordjylland.

Undgå revner og afskalninger i facaden

Ved netpuds som facadeløsning bliver fibernettet indarbejdet i pudset. Der er flere fordele ved at vælge netpuds som løsning, når du ønsker at forbedre dit hjems udtryk og undgå revnedannelse i facaden på huset. Vælger du facadepuds med net som pudsningsmetode til din ejendom, får du:

  • Minimal vedligeholdelse
  • Lang holdbarhed
  • Frit farvevalg

Med netpuds får du en løsning, der forstærker facaden og kræver minimal efterbehandling. Derudover kan det anvendes på langt de fleste typer af vægmaterialer – lige fra porebeton til mursten. Metoden kan bruges til både nybyggeri og til ældre ejendomme. Netpudsningen giver en jævn facade, som kan farves. Du kan vælge mellem et væld af farver, så du kan give dit hus nøjagtigt det udtryk, som du ønsker.

Professionel netpudsning af facaden

Hos Aalborg Tagmaling har vi mere end 10 års erfaring inden for alle aspekter af facadearbejde. Du kan derfor være sikker på at få udført netpuds af din ejendom af erfarne og professionelle fagfolk. Vi tilbyder et højt serviceniveau og stabilt kvalitetsarbejde.

Få et tilbud på netpudsning i Nordjylland

Har du en bolig, som du skal have istandsat? Og vil du gerne sikre facaden mod revner og krakeleringer? Kontakt os og hør mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde med en netpudsning af din ejendom.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Skriv til os

Ring til os