Tagrensning udført af mandelig medarbejder
Sidebar

Forlæng levetiden på taget

Mindst 15 års forlænget levetid – det er det, Aalborg Tagmaling og Facaderenovering kan give dit tag. Listen af de mange forskellige opgaver, vi løser, tæller bl.a. tagrensning, tagmaling, facaderenovering og algebehandling. At give taget eller facaden nyt liv er en fornuftig investering, og vi tilbyder tagarbejde til en fornuftig pris. Vi dækker hele Nordjylland, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp eller blot vil høre mere.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Manden med idéen

Aalborg Tagmaling & Facaderenovering blev stiftet af Mikael Andersen, der går op i sit job med intet mindre end liv og sjæl. Mikael brænder for det, han laver, og ved hjælp af en række hånfaste principper sørger han for aldrig at gå på kompromis med kvaliteten at sit arbejde. Hans ekspertise og erfaring fra branchen samt fokusset på god service og veludført arbejde garanterer, at du som kunde får det optimale resultat – hver gang.

Tagarbejde med et effektivt resultat

Aalborg Tagmaling & Facaderenovering har mere end 10 års erfaring i branchen og udfører alt slags tagarbejde. Vores professionelle fagfolk står klar til at udføre opgaven for dig. Vi tilbyder bl.a.:

  • Mindst 15 års længere levetid af taget
  • Altid 5 års garanti
  • Mulighed for garantiforlængelse af tagmaling på op til 10 år
  • Dit asbesteternittag tag får et nyt liv
  • Tager udgangspunkt i dine ønsker og behov
  • God service og høj kvalitet
  • Kvalitetssikrer vores arbejde

Hus

Få et godt tilbud

Vi står parat til at udføre tagarbejde for dig, uanset opgavens omfang eller facadeisolering Nordjylland. Kontakt os ved at ringe, skrive eller udfylde kontaktformularen herunder. Sammen finder vi den optimale løsning. Få et uforpligtende tilbud hos Aalborg Tagmaling & Facaderenovering.

Kontakt os på telefon 71 90 29 33 eller på mail info@aalborgtagmaling.dk.

Skriv til os

Ring til os