Facaderenovering af mindre boligbyggeri
Sidebar

Facademaling og facaderenovering Aalborg

Hvis du opdager, at du har sprækker i muren, bør du reagere – for så er det nødvendigt med en facaderenovering. Aalborg Tagmaling & Facaderenovering har mere end 10 års erfaring og står klar til at hjælpe dig med professionel renovering af din ejendoms facade. Vores dygtige fagfolk har al den nødvendige viden og kunnen til at kunne tilbyde vores kunder effektiv facaderengøring. Servicen inkluderer altid både netpudsning, facademaling og vandskuring.

Facademaling i Aalborg og Nordjylland

Kontakt os på telefon 20 73 17 09 eller på mail info@aalborgtagmaling.dk og få et tilbud på maling og vandskuring.

Profilbillede

Kontakt os

Hvor har du hørt om os?

Hvordan foregår en facaderenovering?

Det er vigtigt at have en velholdt facade, da den er ansigtet udadtil og skal være modstandsdygtig overfor alt slags vind og vejr. En facaderenovering foregår ved at foretage netpudsning, vandskuring eller facadebeklædning. Derudover udfører vi opgaver som:

  • Facademaling
  • Vandskuring
  • Vådsandblæsning
  • Netpudsning

Er din facade malet, anbefaler vi en sandblæsning inden netpudsning eller vandskuring, for at opnå det mest optimale resultat. I forbindelse med netpudsning kan der opnås op til 10 års garanti.

Forlæng facadens levetid

Vi har professionelle og dygtige fagfolk, der står klar til at hjælpe dig med en effektiv behandling af din facade. Forlæng levetiden og få et nyt, frisk udseende på din ejendom. Vi anvender altid godkendte maskiner og leverer en høj service. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger et firma, der bl.a. tilbyder professionel facademaling i Nordjylland.

Kontakt Aalborg Tagmaling & Facaderenovering

Ring til os og få et uforpligtende tilbud. Vi står også parat til at hjælpe dig med råd og vejledning inden for bl.a. facademaling i Aalborg og omegn. Vi har mange tilfredse kunder i Nordjylland og gør altid en dyd ud af at overholde alle aftaler.

Bestil en tid til vandskuring, facaderenovering eller maling på telefon 20 73 17 09 eller på mail info@aalborgtagmaling.dk.

Skriv til os

Ring til os